MIJN RESULTATEN

Op deze pagina staat in korte lijnen de race resultaten die ik in de afgelopen jaren heb behaald.

We deden mee aan vele clubraces en het NK 4-takt. Nagenoeg iedere race behaalde ik het podium. Meer dan 150 bekers heb ik bij elkaar gereden.

Een fantastische tijd !!!

plannen voor 2023

In het jaar 2023 maakte ik mijn debuut  in de Peugeot 206 GTI Cup, waar ik zal strijden voor het Rookie eindpodium. In de eerste wedstrijd werd ik al 1e Rookie en 5e Algemeen. Nu halverwege het seizoen sta ik 2e algemeen en 1e rookie!

Daarnaast ga ik nog eenmaal een seizoen karten in de ID Senior klasse op het NK, om zodoende mijn kart-periode op een mooie manier af te sluiten. Ook reed ik mee met de Tillotson series bij NXT Racing, waarbij ik een WK-ticket won voor het WK in Valencia.

Overige plannen zijn genieten en meedoen met een aantal huurkartraces (waaronder het EK Huurkarten) en verder zien we wel wat er op mijn pad komt.

Ik heb er ontzettend veel zin in !!

Race results 2022

Het jaar 2022 is een beetje rommelig verlopen. Ik stapte in het NK seizoen over van de ID Junior naar de ID Senior, waardoor ik voor het eerst geen kans maakte op het eindpodium.

Daarnaast behaalde ik nogmaals mijn EU racelicentie op Zandvoort, zodat ik helemaal klaar ben om volgend jaar mijn debuut te maken in de autosport.

Ook reed ik nog enkele keren mee in de RK1  en elektrische kart bij het NXT GP Dutch Open. Als ik niet zelf reed, was ik daar aan het werk in de leading kart.

Ook hielp ik jongere kids tijdens de kartcursus bij het rijden van de ideale lijnen en het battelen.

Voor het eerst reed ik sámen met mijn trainer, Youri Verswijveren, naar het podium tijdens een huurkartrace op KCL, werd ik 1e met mijn team bij de 1.000 ronden race op Ulrum en... behaalde ik voldoende punten om het NXT BSR 25KW Kampioenschap in de wacht te slepen.

Als klap op de vuupijl werd ik door NXT geselecteerd om op de startgrid te staan van de Formule 1 op Zandvoort...... wat een bijzonder moment! Een onvergetelijke ervaring !!

Wederom was het een heerlijk racejaar !!

Race results 2021

In het jaar 2021 reed ik 2 volledige kampioenschappen, namelijk:

* NXT GP Dutch Open in mijn RK1

* NK 4-takt in mijn Parolin ID Junior

Het werd mijn meest succesvolle jaar!

Bij het NXT GP Dutch Open won ik alle dagklassementen en daarnaast behaalde ik van alle deelnemers het meest aantal punten, waardoor ik dé winnaar was van het NXT GP Dutch Open.

Bij het NK behaalde ik de meeste punten in mijn klasse en eindelijk was het zover....

NEDERLANDS KAMPIOEN !!

Daarbij werd ik ook nog Vice Kampioen in het algemeen klassement.

Ook bij de NAB deed ik enkele wedstrijden mee en geloof het of niet... ook hier werd ik Nederlands Kampioen.

Een jaar waarin ik moest knokken voor de punten en moest strijden voor ieder podium. Wat een ontlading... 3 voudig kampioen !!

Race results 2020

In het jaar 2020 stapte ik over naar de RK1. We raceten nog midden in het seizoen van het NK toen Corona uitbrak.

Helaas werd het NK voortijdig afgebroken, maar wederom behaalde ik het eindpodium op het NK met een 3e plaats in het algemeen RK1 klassement en een 2e plaats in het Parolin RK1 klassement.

Tijdens de diverse clubraces behaalde ik ook nog enkele keren het podium. De mooiste overwinning was die van de NXT GP in de stromende regen op Assen. Ik die pas net mijn RK1 had tegen de ervaren rijders en..... ik won! Een wedstrijd om niet meer te vergeten!

En.... ik behaalde op 12-jarige leeftijd mijn EU racelicentie op Meppen. De eerste echte stap richting de autosport!!

Race results 2019

In 2019 werd ik 2e tijdens het NK karten in de Parolin Rocky klasse. Dik tevreden met het resultaat, omdat ik de eerste wedstrijd miste wegens een gebroken arm.

Wel behaalde ik de 1e plaats bij de zomeravondcompetitie van KCL en bij de Kart4Fun.

Tijdens diverse clubraces op Eefde en Venray won ik ook nog enkele bekers

Ook werd ik gekozen tot hét Sporttalent van Waddinxveen. Youri had mij aangemeld en tijdens een gezellige huldigingsavond mocht ik de beker in ontvangst nemen.

Race results 2018

Na het behalen van de finale in de Formido Talentscouting van de ruim 400 deelnemers, besloten wij een eigen kart te kopen.

In 2018 reed ik mijn eerste NK karten onder leiding van NXT Racing. Uiteindelijk werd ik 3e in het Parolin Rocky Rookie klassement.

Daarnaast reed ik vele clubraces, waarbij ik nangenoeg altijd op het podium eindigde. Een prachtig debuut in het outdoor karten in een fantastisch raceteam met Youri Verswijveren en Jorn Boertien als coaches.

Van de Gemeente Waddinxveen ontving ik de zogenoemde "Jeugdonderscheiding" door mijn bewezen prestaties in de kartsport.

Race results 2017

Vice Kampioen bij het indoor kartkampioenschap van GameCity.

Dit kampioenschap bestond uit ca. 10 wedstrijden waarbij ik voldoende punten bij elkaar sprokkelde om vice kampioen te worden.