Kampioen worden doe je niet alleen

Kampioen worden doe je niet alleen. Ik ben dan wel degene die zich een weg naar het podium racet, maar ik heb mijn team nodig om mij op dat podium te krijgen. Zonder kart/raceauto, monteurs, banden en brandstof kom ik niet ver. Dit zijn onmisbare onderdelen in mijn strijd naar de top. Wat in dit rijtje zeker niet mag ontbreken, zijn mijn sponsors. Zonder sponsors is mijn team niet compleet. Daarom neem ik mijn sponsoren graag mee naar het circuit om samen de strijd voor de bekers en het podium aan te gaan!

LKP plants is een sponsor van het eerste uur. LKP Plants is een kwekerij met een trotse geschiedenis en een mooie toekomst. Zij hebben een sterke visie voor duurzame ontwikkeling met het behoud van onze kwaliteit. Efficiency en innovatie zijn kenmerkend voor LKP Plants. Als een van de grootste kwekerijen van Bromelia’s hebben wij het gehele opkweekproces tot de laatste assemblage van de producten in eigen beheer. Op deze manier kunnen we efficiency tijdens de productie maximaliseren en de hoogst haalbare kwaliteit garanderen. Hierin hebben wij alle ruimte om naar de wensen van de klant te luisteren en zo een op maat gemaakt product te leveren. Met vele jaren ervaring heeft LKP Plants zich keer op keer bewezen als hoogstaande leverancier van Bromelia’s. Met deze kennis en skills in huis kunnen wij blijven gaan voor kwaliteit en maatwerk met een duurzame kijk op de toekomst.

Ben jij een ambitieus coureur en wil jij succesvol worden in de karting of autosport? Dan ben je bij NXT racing aan het juiste adres. hun team van ervaren coaches en engineers helpen jou bij het realiseren van jouw racedromen! Are you our NXT champion? Youri, bedankt voor alle wijze lessen! 

Boonstoppel Truckservice, ook een trouwe sponsor van het eerste uur, is een servicegerichte dealer en al ruim 40 jaar de ideale partner om u te ontzorgen in uw bedrijfsmobiliteit.Als hét regionale bedrijfswagencentrum, hebben zij een groot aanbod occasions en geven deskundig advies. Daarnaast hebben zij een professionele werkplaats en investeren zij in kennis en technologie. Hun ervaren vakmensen zorgen voor het beste onderhoud én aftersales. Boonstoppel bedankt voor jullie steun!


Tegelhuis Montfoort beschikt over vele merken en heeft een geschikte tegel in huis voor elke denkbare toepassing. Van houtlook tegels ofwel keramisch parket, betonlook tegels, badkamertegels, vloertegels, marmerlook tegels tot stenen muurstrips, alles is mogelijk. Neem via onderstaande knop zeker even een kijkje in ons assortiment of kom naar hun tegelshowroom! 


Ronald en Ali, bedankt voor jullie steun en vertrouwen!


‘Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding’,dat is waar Schildersbedrijf Douwe en Hendrik Bouma uit Marrum voor staat. Wij zijn heel blij met hen als sponsor!

Dirk van Zon Productions vezorgt fotografische-, lithografische-, redactionele- en facilitaire diensten. Zijn prachtige foto's doen mijn sport hart harder laten kloppen. Dirk, bedankt voor je steun en prachtige foto's!

Rogier Oudenbroek is een vriendelijke en betrokken buurman die mij ondersteunt in mijn passie. Rogier... ontzettend bedankt voor je bijdrage en ik hoop je snel eens op het circuit te zien !

Een bekend bedrijf in het noorden van het land en in eigendom van de vader van Jorn. Jorn was één van mijn favo trainers tijdens mijn start bij het outdoor karten.


Ontzettend gaaf dat zij aangaven een groot deel van mijn WK ticket naar Valencia te willen sponsoren. Enorm blij met dit prachtige gebaar!

De club van 25 !


De volgende mensen ondersteunen mij ook:

* Oma

* Opa

* Marcel Timmer

* Tante Ria

* Ome Jan

* Ome René

* Abe en Tibbe

* Wesley

* Eric Both

* Colin van Lammeren

* Bjorn van Lammeren

* Sandra van Lammeren

* BJ BV

* Sandra Hofstede

* Xander, Renée, Amber en Floris


Benieuwd naar de sponsormogelijkheden?


Zoals eerder gezegd, is mijn sponsor onmisbaar in het behalen van de door mij gestelde doelen. Dankzij sponsoren staat de auto er iedere wedstrijd perfect bij, race ik op de beste banden en kan ik regelmatig
trainen om nog beter en nog sneller te worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om mij te ondersteunen in onze strijd naar het podium.


Interesse of wil je meer weten? bel of mail naar: 06 – 5277 1107 | avanelleswijk@ziggo.nl

Wil jij de spanning echt voelen?

Kom dan naar de Formule Tim Events (FTE)

KARTEVENT

Hier ligt mijn basis. Vanaf mijn achtste jaar heb ik gekart in diverse klasses en tijdens vele wedstrijden. We stappen in een kart. Ik geef jullie tips & tricks en dan gaan we kijken of je mij bij kunt houden. Durf jij de strijd aan te gaan?AUTOSPORT EXPERIENCE

Race samen met uw relaties zelf op het Formule 1 circuit van Zandvoort! Ook stappen jullie bij mij in en beleven jullie de adrenaline en g-krachten van een coureur van heel dichtbij.

DE FINALE

Jij bent samen met uw genodigde mijn V.I.P.-gast voor de finale wedstrijd en ik geef jullie een kijkje achter de schermen. Jullie volgen mijn strijd live op de baan. Samen sluiten wij het raceseizoen af met een hapje en een drankje op een unieke locatie.